Caravan huren Friesland

Wilt u een caravan huren in Friesland, op een leuke camping en in een mooie omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Camping de Ikeleane. Jaarlijks vieren eindeloos veel gezinnen en stellen bij ons de vakantie. Dit is ook niet vreemd, want wij hebben meer dan voldoende te bieden voor jong en oud. Daarnaast is het heel voordelig om bij ons een caravan te huren in Friesland, waardoor u meer budget overhoudt om leuke dingen te gaan doen in de omgeving. De directe omgeving van onze camping is rustig en natuurrijk, maar er zijn ook zeker grotere steden en leuke activiteiten te vinden op korte afstand van de camping.

Voordelig een mooie caravan huren in Friesland

U kunt bij Camping de Ikeleane een mooie en luxe caravan huren in Friesland. De caravans zijn goed uitgerust en bieden voldoende ruimte. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt dan ook niet alleen een caravan huren bij ons in Friesland, maar u kunt bij ons ook de vakantie vieren in een mooie recreatiewoning. Dit is natuurlijk maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Contact

U kunt een mooie caravan huren in Friesland, aan de Duerswâldmer Wei 19 in Bakkeveen. Dit is namelijk waar u Camping de Ikeleane vindt. Bij ons beleeft u gegarandeerd een fijne, ontspannen en memorabele vakantie. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0516 - 54 12 83 of mail naar info@ikeleane.nl voor meer informatie of advies. Uiteraard kunt u, indien gewenst, ook direct uw boeking plaatsen. Wij zien u graag terug op onze camping. 

Acties

NIEUW IN 2018: 1 WIFI-TICKET GRATIS


ACSI TARIEF 2018
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
30-03 t/m 09-05-2018
23-05 t/m 14-07 2018
25-08 t/m 30-09-2018

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.Bent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2018 en ontvang 10% korting.

Actie geldig t/m 01 maart 2018

Nieuws / Actueel

Nieuw in 2018: 1x wifi-ticket gratis

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping