Chalet verhuur Friesland

Voor chalet verhuur in Friesland kunt u uitstekend op camping De Ikeleane terecht. U bent bij ons op de eerste plaats natuurlijk altijd welkom wanneer u wilt kamperen in een mooie omgeving, maar wij bieden ook diverse mogelijkheden tot chalet verhuur in Friesland. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u wel wilt genieten van de gezellige, vrije en intieme sfeer van een camping, maar u niet zo heel veel voelt voor een vakantie in een tent, camper of caravan. Met onze chalet verhuur in Friesland combineert u de campingsfeer met een vakantieparkaccommodatie.

Chalet verhuur in Friesland, bij De Ikeleane

De Ikeleane is een gezellige camping met diverse vaste gasten en jaarlijks nieuwe gasten die kennis komen maken met de camping. Niet iedereen houdt van kamperen, maar veel mensen houden wel van de echte campingsfeer. Voor deze mensen hebben wij de chalet verhuur in Friesland. U kunt bij ons verblijven in een sfeervol, luxe en compleet ingericht chalet. U verblijft in een natuurrijke en rustige omgeving, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast zijn de steden goed te bereiken voor een dagje shoppen en kunt u diverse activiteiten en pretparken op goede afstand vinden. Onze chalet verhuur in Friesland is leuk voor jong en oud.

Neem contact op

Neemt u gerust eens een kijkje op onze website voor een goede indruk van onze camping en de chalet verhuur in Friesland. Wilt u reserveren of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0516 - 54 12 83 of mailen naar info@ikeleane.nl. Onze camping is te vinden aan de Duerswâldmer Wei 19 in Bakkeveen. 

Acties

NIEUW IN 2018: 1 WIFI-TICKET GRATIS


ACSI TARIEF 2018
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
30-03 t/m 09-05-2018
23-05 t/m 14-07 2018
25-08 t/m 30-09-2018

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.Bent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2018 en ontvang 10% korting.

Actie geldig t/m 01 maart 2018

Nieuws / Actueel

Nieuw in 2018: 1x wifi-ticket gratis

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping