beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Bed and Breakfast (2 kamers)

De Bed and Breakfasten (A021 en A022) zijn ingericht voor 4 personen. De B&B hebben 2 slaapkamers. Een grote slaapkamer (bedmaat: 140 x 200) en slaapkamer met stapelbed (bedmaat: 90 x 200). De keuken is volledig. 2 pitsgastel, koelkast, waterketel, stromend warm en koud water. Een toilet is aanwezig. Douchen kunt u in de sanitairgebouwen op de camping. Dit is natuurlijk gratis. De ene B&B is ingericht in Hollandse stijl: rood, wit en blauw. en de 2e B&B is ingericht als Friese kamer. Een TV met DVD speler is aanwezig.

Op de grote overdekte veranda is een tuinset aanwezig en op het gras staat een picknicktafel zodat u buiten lekker kunt gaan koffiedrinken of eten. Als u de B&B boekt, dan zijn er badlakens en hand- en theedoeken aanwezig, en zijn de bedden in stijl opgemaakt.

  • Het ontbijt kunt u gebruiken in de lunchroom of in de B&B.
  • B&B is rookvrij.
  • De beide B&B zijn geopend van 1 april t/m 30 september.
Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.