Camping met zwembad Friesland

Lekker eropuit met de familie tijdens een vakantie naar Friesland! Genieten van de zon, de omgeving en natuurlijk een toffe camping met een zwembad. Bij Camping De Ikeleane in Bakkeveen kunt u heerlijk een weekje vakantie vieren met uw kinderen en daarbij ook nog eens een duik nemen in het koele zwembad.

Camping Ikeleane Friesland

Welkom op camping De Ikeleane! Op onze camping met zwembad kunt u helemaal tot rust komen op Friese bodem en op en top genieten van een lekkere vakantie. Onze camping ligt aan de rand van het bos en biedt een hoop faciliteiten. Bij ons kunnen uw kinderen een balletje trappen op het voetbelveld, zwemmen en duiken in ons zwembad, ravotten in de speeltuin of spelen op het volleybalveld. Ons zwembad is een openluchtzwembad. U kunt bij ons gratis zwemkaartjes krijgen, mits u een chalet huurt of langer dan drie dagen op onze camping verblijft. Het openluchtzwembad beschikt over een groot 25 meter bad en ondiep gedeelte, een hooggelegen duikbad met twee duikplanken en drie ramen, een kleuterbadje en een zonneweide.

Neem contact op

Heeft u inmiddels de kriebels gekregen om bij ons te komen kamperen? Neem dan snel contact met ons op! U kunt ons benaderen voor meer informatie over de campingplekken en faciliteiten door te bellen naar (0516)541283, een email te sturen naar info@ikeleane.nl of door het contactformulier in te vullen. Onze camping ligt in het Friese Bakkeveen aan de Duerswâldmer Wei 19. Zien we u en uw kinderen straks terug in het zwembad?

Acties

NIEUW IN 2018: 1 WIFI-TICKET GRATIS


ACSI TARIEF 2018
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
30-03 t/m 09-05-2018
23-05 t/m 14-07 2018
25-08 t/m 30-09-2018

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.Bent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2018 en ontvang 10% korting.

Actie geldig t/m 01 maart 2018

Nieuws / Actueel

Nieuw in 2018: 1x wifi-ticket gratis

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping