Chalet Friesland

Vakantie vieren in Friesland biedt vele mogelijkheden. Natuurlijk staat Friesland bekend om zijn vele meren en overige water waar u heerlijk kunt varen met een motorboot of zeilboot. Deze kunt u op diverse plaatsen in Friesland huren. Als u meerdere dagen in Friesland wilt verblijven dan kunt u bij ons een chalet Friesland huren. Dit is een ruim onderkomen voor vier tot zes personen. De chalets zijn van alle gemakken voorzien voor een ontspannen verblijf. U kunt een chalet gedurende het gehele vakantieseizoen bij ons huren.

Een chalet Friesland is de ideale uitvalsbasis

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie in de mooiste provincie van Nederland, dan huurt u natuurlijk een chalet Friesland. Onze chalets zijn modern ingericht en bieden voldoende ruimte voor een gezin. U kunt vanuit het chalet de omgeving verkennen door heerlijke wandelingen en fietstochten te maken. Eer zijn vele mooie uitgestippelde routes in Friesland zodat u veel van de omgeving ziet. En houdt u van varen dan kunt u in iedere haven een bootje huren en heerlijk het water op gaan. Friesland is een stukje buitenland in Nederland, u waant zich in een heel andere wereld dan thuis.

Vraag direct een prijsopgave voor uw verblijf op onze camping

Wilt u een chalet bij ons huren, dan kunt u dit direct online regelen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de faciliteiten of andere zaken, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0516 – 54 17 18. U kunt ook een e-mail aan ons sturen, ons adres is info@ikeleane.nl.

 

Acties

NIEUW IN 2018: 1 WIFI-TICKET GRATIS


ACSI TARIEF 2018
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
30-03 t/m 09-05-2018
23-05 t/m 14-07 2018
25-08 t/m 30-09-2018

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.Bent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2018 en ontvang 10% korting.

Actie geldig t/m 01 maart 2018

Nieuws / Actueel

Nieuw in 2018: 1x wifi-ticket gratis

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping