Een kindvriendelijke camping in Friesland

Niets is zo vervelend als continu moeten opletten waar de kinderen zijn en wat ze uitspoken, maar daar zul je op deze kindvriendelijke camping geen last van hebben. De Ikeleane – Fries voor eikenlaan – is de enige toegangsweg tot de camping en is zo’n driehonderd meter lang. Op die manier kun je kinderen met een gerust hart laten spelen op de speelvelden en in de bossen.

Kindvriendelijke camping in Friesland met professioneel animatieteam

Genietend van een warme kop koffie kun je vanaf het terras de kinderen in de gaten houden terwijl ze spelen in de overdekte speelschuur, een van de kenmerken van onze kindvriendelijke camping die veel voorzieningen telt. Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen. Zien ze op tegen een wandeling door de bossen of het duinrijke gebied in de omgeving van de camping? Huur fietsen of skelters en ze zullen zich vermaken. Op de camping kunnen ze op een vertrouwde manier al hun energie kwijt op de airtrampoline of door met andere kinderen te voetballen, volleyballen of andere spellen te doen op een van de speelvelden. Zijn de kleintjes uitgerausd dan kunnen ze met een pakje drinken op adem komen in de kinderboerderij of tijdens een van de shows of activiteiten van het animatieteam Recrateam uit Ommen. De kinderen zullen zich kostelijk vermaken met de leuke shows of activiteiten als knutselen en het spelen van spelletjes. Ook zijn Izzy en Elle iedere dag een herkenningspunt voor de kinderen en zullen zij ze dagelijks vermaken met een show in het theater.

Ook vertier buiten kindvriendelijke camping

Naast alle voorzieningen en activiteiten is er ook vertier te zoeken buiten onze kindvriendelijke camping. Even verderop ligt namelijk het openluchtzwembad van Bakkenveen waar je met het hele gezin kunt genieten van het waterpret. Blijf je langer dan drie nachten op onze kindvriendelijke camping, dan krijg je van de Ikeleane gratis toegangskaartjes voor het zwembad.
 

Acties

NIEUW IN 2018: 1 WIFI-TICKET GRATIS


ACSI TARIEF 2018
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
30-03 t/m 09-05-2018
23-05 t/m 14-07 2018
25-08 t/m 30-09-2018

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.Bent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2018 en ontvang 10% korting.

Actie geldig t/m 01 maart 2018

Nieuws / Actueel

Nieuw in 2018: 1x wifi-ticket gratis

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping