beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Een kindvriendelijke camping in Friesland

Niets is zo vervelend als continu moeten opletten waar de kinderen zijn en wat ze uitspoken, maar daar zul je op deze kindvriendelijke camping geen last van hebben. De Ikeleane – Fries voor eikenlaan – is de enige toegangsweg tot de camping en is zo’n driehonderd meter lang. Op die manier kun je kinderen met een gerust hart laten spelen op de speelvelden en in de bossen.

Kindvriendelijke camping in Friesland met professioneel animatieteam

Genietend van een warme kop koffie kun je vanaf het terras de kinderen in de gaten houden terwijl ze spelen in de overdekte speelschuur, een van de kenmerken van onze kindvriendelijke camping die veel voorzieningen telt. Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen. Zien ze op tegen een wandeling door de bossen of het duinrijke gebied in de omgeving van de camping? Huur fietsen of skelters en ze zullen zich vermaken. Op de camping kunnen ze op een vertrouwde manier al hun energie kwijt op de airtrampoline of door met andere kinderen te voetballen, volleyballen of andere spellen te doen op een van de speelvelden. Zijn de kleintjes uitgerausd dan kunnen ze met een pakje drinken op adem komen in de kinderboerderij of tijdens een van de shows of activiteiten van het animatieteam Recrateam uit Ommen. De kinderen zullen zich kostelijk vermaken met de leuke shows of activiteiten als knutselen en het spelen van spelletjes. Ook zijn Izzy en Elle iedere dag een herkenningspunt voor de kinderen en zullen zij ze dagelijks vermaken met een show in het theater.

Ook vertier buiten kindvriendelijke camping

Naast alle voorzieningen en activiteiten is er ook vertier te zoeken buiten onze kindvriendelijke camping. Even verderop ligt namelijk het openluchtzwembad van Bakkenveen waar je met het hele gezin kunt genieten van het waterpret. Blijf je langer dan drie nachten op onze kindvriendelijke camping, dan krijg je van de Ikeleane gratis toegangskaartjes voor het zwembad.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.