Natuurcamping Friesland

Bent u toe aan rust en ruimte? Boek dan nu een plaats op de mooiste natuurcamping Friesland, Ikelaene, gelegen in een prachtig natuurgebied in de buurt van Drachten. U kunt hier heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. Er zijn plaatsen voor een tent of caravan. Wilt u vaker aan de Friese rust en ruimte genieten dan kunt u ook een plaats huren voor uw stacaravan. Er zijn soms ook caravans te koop, desgewenst kan camping Ikelaene bemiddelen bij de aankoop.

Geniet volop van uw vakantie op de natuurcamping Friesland

Onze camping is voorzien van alle gemakken voor een onbezorgde vakantie. Er zijn regelmatig speciale acties zoals arrangementen rondom de feestdagen of een aantrekkelijke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. Verzeker u van een plaats op onze prachtige kampeerlocatie en reserveer tijdig. Veel van onze gasten komen regelmatig terug en komen al vele jaren op Ikelaene. Dit is voor ons het bewijs dat wij het goed doen, maar het weerhoudt ons er niet van om te blijven streven naar verbeteringen.

Wilt u uw komende vakantie doorbrengen in het mooie Friesland?

U waant zich een beetje in het buitenland als u uw vakantie in Friesland doorbrengt, en dan niet alleen vanwege de Friese taal maar ook door de prachtige omgeving van onze natuurcamping. Wilt u een plaats reserveren dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0516 – 54 17 18. U kunt voor uw vraag of reservering ook gebruik maken van het contactformulier op de website of een e-mail sturen naar info@ikeleane.nl.

Acties

NIEUW IN 2018: 1 WIFI-TICKET GRATIS


ACSI TARIEF 2018
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
30-03 t/m 09-05-2018
23-05 t/m 14-07 2018
25-08 t/m 30-09-2018

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.Bent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2018 en ontvang 10% korting.

Actie geldig t/m 01 maart 2018

Nieuws / Actueel

Nieuw in 2018: 1x wifi-ticket gratis

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping