Recreatiewoning Friesland

Zoekt u een recreatiewoning in Friesland om de vakantie in door te brengen? Dan kunt u eens verder kijken op de website van Camping de Ikeleane. U kunt op onze camping verblijven in een caravan of camper, maar wij bieden ook de mogelijkheid om bij ons te verblijven in een recreatiewoning in Friesland. U kunt dan genieten van de fijne en gezellige sfeer van de camping, maar toch ook van de luxe en de hoge mate van comfort van een recreatiewoning in Friesland. Uiteraard zijn onze recreatiewoningen online te bekijken.

Een compleet uitgeruste recreatiewoning in Friesland

U kunt bij ons een zeer compleet uitgeruste recreatiewoning in Friesland huren, voor korte of langere periode. De recreatiewoningen zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Als u bij ons een recreatiewoning huurt in Friesland, dan kunt u genieten van de rustige en ruimtelijke omgeving van de camping. Er is veel natuur aanwezig en u kunt prachtige wandel- en fietstochten maken. Gaat u liever zwemmen? Dan is er een mooi openluchtzwembad in de directe omgeving te vinden. Uiteraard zijn er ook leuke steden op relatief korte afstand te vinden. Ideaal voor wanneer u een dagje wilt gaan winkelen.

Neem contact op

Wilt u de komende vakantie doorbrengen in een ruime, sfeervolle en luxe recreatiewoning in Friesland? Dan bent u zeker welkom bij Camping de Ikeleane. Wij zijn gevestigd in het mooie Bakkeveen, aan de Duerswâldmer Wei 19. U kunt onze mogelijkheden op de website bekijken of vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, advies of een directe reservering. Bel naar 0516 - 54 12 83 of mail naar info@ikeleane.nl.

Acties

NIEUW IN 2018: 1 WIFI-TICKET GRATIS


ACSI TARIEF 2018
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
30-03 t/m 09-05-2018
23-05 t/m 14-07 2018
25-08 t/m 30-09-2018

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.Bent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2018 en ontvang 10% korting.

Actie geldig t/m 01 maart 2018

Nieuws / Actueel

Nieuw in 2018: 1x wifi-ticket gratis

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping