beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Trekkers chalets (lodge’s)

De 2 luxe trekkerschalets (A021 en A022) zijn ingericht voor 4 personen. De lodge heeft 2 slaapkamers. Een grote slaapkamer (bedmaat 140 * 200) en slaapkamer met stapelbed (bedmaat 90 * 200). De keuken is volledig. 2 pitsgastel, koelkast, waterketel, koffiezetapparaat, stromend warm en koud water. Potten, pannen, bestek, glazen en bekers. Alles is aanwezig.

Een toilet is aanwezig. Douchen kunt u in de sanitairgebouwen op de camping. Dit is gratis. De ene trekkerschalet is ingericht in Hollandse stijl: rood, wit en blauw. de andere is ingericht als Friesche stijl. Een TV met DVD speler is aanwezig.

Op de grote overdekte veranda is een tuinset aanwezig en op het gras staat een picknicktafel zodat u buiten lekker kunt gaan koffiedrinken of eten. Tegenover de trekkers chalet is een kleine speeltuin.

De trekkers chalet is beschikbaar van: 1 april t/m 30 september.

Chalet is rookvrij

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.