beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Een vakantiehuisje huren in Friesland voor een ontspannen weekend

Wilt u even lekker weg? Een vakantiehuisje huren in Friesland is in dat geval een van de mogelijkheden die u heeft. Friesland heeft voor iedere vakantieganger geschikte activiteiten te bieden! Trek er bijvoorbeeld wandelend of fietsend op uit, maak een mooie boottocht over een van de Friese meren, neem de boot naar de Waddeneilanden, enzovoorts. Camping Ikeleane biedt kwalitatief hoogwaardige vakantiehuisjes voor het hele gezin. Met wie overnacht u straks op dit vakantiepark?

Vakantiehuisje huren in Friesland om te wandelen en fietsen

Een van de redenen om een vakantiehuis te huren in Friesland kan de mogelijkheid om te wandelen en fietsen zijn. Camping Ikeleane ligt in Bakkeveen, waar u alle mogelijkheden heeft om richting de bossen, duinen en heide te trekken. U kunt hier wandelen, fietsen, mountainbiken, enzovoorts.

Tip: neem uw picknickspullen mee, om op de heide of tussen de duinen te kunnen picknicken! Het geeft u de rust en ontspanning die Friesland zo uniek maakt voor veel vakantiegangers.

Direct een vakantiehuisje huren in Friesland

Kom ook tot rust in Friesland en huur vandaag nog een vakantiehuisje bij Camping Ikeleane. Een vakantiehuisje boeken doet u heel eenvoudig via onze website. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch of per mail bereiken voor vragen over onze faciliteiten en de activiteiten in de omgeving van onze camping. Houd er rekening mee dat de vakantiehuisjes zeker in het hoofdseizoen al snel vol kunnen zitten! Met wie trekt u binnenkort naar Friesland om hier te wandelen, te fietsen en bovenal te ontspannen?

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.