beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Luxe 6 persoons vakantiewoning te huur in Friesland

Ben je op zoek naar ontspanning en veel comfort dan kun je een van de vakantiewoningen van camping de Ikeleane huren. De vakantiewoning is uitermate geschikt als je met een grote groep bent, want er kunnen maar liefst zes personen in deze woning. Het slaapgedeelte is met nieuwe boxspringbedden helemaal naar de eisen van deze tijd.

Alle gemakken van thuis vind je terug in de luxe vakantiewoning, die gelijkvloers is aangelegd en zo volledig mogelijk is uitgerust. De ruime, sfeervol ingerichte woonkamer heeft een moderne, open keuken en een gezellige eethoek. Verderop in de woning bevindt zich een luxe afgewerkte badkamer met daarin een douche en wc. De drie slaapkamers staan bol van comfort door aangename nieuwe boxspring bedden (6x 1 persoons). In de woning kun je je verder vermaken met de Lcd-tv die is aangesloten op het kabelnet en ook is voorzien van een dvd-speler. De wifi-verbinding zorgt ervoor dat je overal op de camping gebruik kunt maken van draadloos internet. In de vakantiewoningen zul je het altijd comfortabel hebben, ook in de koudere perioden van het jaar, want de woning is voorzien van centrale verwarming en dubbele beglazing.
Luxe uitgeruste vakantiewoning ook te huur in de winter.

Honden in overleg

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.