Vakantiewoning Friesland

Een vakantiewoning in Friesland huren op een leuk park waar kinderen ook voldoende vertier kunnen vinden? Dan bent u welkom bij De Ikeleane. Wij hebben een grote hoeveelheid camper- en caravanplaatsen, maar u kunt ook uitstekend bij ons terecht wanneer u interesse heeft in het huren van een vakantiewoning in Friesland. Of u nu een vakantiewoning in Friesland wilt betrekken voor een paar dagen of een paar weken, of u nu komt met twee of met zes personen; bij De Ikeleane bent u van harte welkom.

Waarom een vakantiewoning in Friesland bij De Ikeleane?

Er zijn veel redenen te noemen om bij De Ikeleane een vakantiewoning in Friesland te huren. Op de eerste plaats zijn er enkele grote steden in de buurt, waar u kunt winkelen, uit kunt gaan of een terrasje kunt pakken. Denk bijvoorbeeld aan de plaats Drachten. In Bakkeveen, waar wij gevestigd zijn, kunt u een openluchtzwembad vinden. U kunt hier gratis zwemmen wanneer u langer dan drie dagen bij ons verblijft in de vakantiewoning in Friesland. Vanzelfsprekend zijn er op ons park ook de nodige faciliteiten en activiteiten aanwezig. Een vakantie bij De Ikeleane is gegarandeerd een groot succes.

U bent altijd welkom

De Ikeleane is gevestigd aan de Duerswâldmer Wei 19 in Bakkeveen. U bent van harte welkom om bij ons te verblijven in een sfeervolle en luxe vakantiewoning in Friesland. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar 0516 - 54 12 83 of mail naar info@ikeleane.nl. Uiteraard kunt u ook eerst op onze website nader kennis maken met De Ikeleane.

Acties

NIEUW IN 2018: 1 WIFI-TICKET GRATIS


ACSI TARIEF 2018
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
30-03 t/m 09-05-2018
23-05 t/m 14-07 2018
25-08 t/m 30-09-2018

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.Bent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2018 en ontvang 10% korting.

Actie geldig t/m 01 maart 2018

Nieuws / Actueel

Nieuw in 2018: 1x wifi-ticket gratis

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping