Foto van onze Caravanstalling op Camping Ikeleane

Caravanstalling Friesland

Op zoek naar een caravanstalling in Friesland? Dan is het slim om bijvoorbeeld te kijken naar de kosten. Vooral in verhouding tot de kwaliteit van de stalling kan dit namelijk erg belangrijk zijn. Het is immers altijd aantrekkelijk als de prijs voor het stallen enigszins in de hand gehouden kan worden. Ikeleane is dan misschien wel een goede optie. Zeker ook omdat dit niet slechts een stalling, maar direct ook een camping betreft. Dit opent dan ook veel perspectieven voor een combinatie van de opties.

Een goede campingstalling in Friesland nodig?

Een goede campingstalling in Friesland is natuurlijk een stalling waar de caravan veilig staat. Daarnaast is het belangrijk dat er transparantie is over de prijs van de caravanstalling. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Ikeleane. Er wordt immers precies aangegeven hoe de prijs berekend wordt. Zo wordt de dissel slechts voor de helft meegerekend wanneer het aantal vierkante meters dat de caravan in beslag neemt wordt opgenomen. Dit is dan ook de reden waarom het voordelig kan uitpakken om het voertuig hier te plaatsen.

Foto van onze Caravanstalling op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van onze Caravanstalling op Camping Ikeleane

Neem contact met ons op

Het opnemen van contact om navraag te doen naar de caravanstalling in Friesland kan op zeer veel manieren. Zo kan het contactformulier worden gebruikt. Ook kan direct zelf een e-mail worden gestuurd naar info@ikeleane.nl. Ook bellen of faxen zijn goede mogelijkheden om Kontakt op te nemen. Bellen kan naar 0516-541283. Faxen kan worden gedaan op het nummer 0516-541718. Er kan dan direct worden geïnformeerd naar de mogelijkheden en kosten van een standplaats.