beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Caravanstalling Friesland

Op zoek naar een caravanstalling in Friesland? Dan is het slim om bijvoorbeeld te kijken naar de kosten. Vooral in verhouding tot de kwaliteit van de stalling kan dit namelijk erg belangrijk zijn. Het is immers altijd aantrekkelijk als de prijs voor het stallen enigszins in de hand gehouden kan worden. Ikeleane is dan misschien wel een goede optie. Zeker ook omdat dit niet slechts een stalling, maar direct ook een camping betreft. Dit opent dan ook veel perspectieven voor een combinatie van de opties.

Een goede campingstalling in Friesland nodig?

Een goede campingstalling in Friesland is natuurlijk een stalling waar de caravan veilig staat. Daarnaast is het belangrijk dat er transparantie is over de prijs van de caravanstalling. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Ikeleane. Er wordt immers precies aangegeven hoe de prijs berekend wordt. Zo wordt de dissel slechts voor de helft meegerekend wanneer het aantal vierkante meters dat de caravan in beslag neemt wordt opgenomen. Dit is dan ook de reden waarom het voordelig kan uitpakken om het voertuig hier te plaatsen.

Neem contact met ons op

Het opnemen van contact om navraag te doen naar de caravanstalling in Friesland kan op zeer veel manieren. Zo kan het contactformulier worden gebruikt. Ook kan direct zelf een e-mail worden gestuurd naar info@ikeleane.nl. Ook bellen of faxen zijn goede mogelijkheden om contact op te nemen. Bellen kan naar 0516-541283. Faxen kan worden gedaan op het nummer 0516-541718. Er kan dan direct worden geïnformeerd naar de mogelijkheden en kosten van een standplaats.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.