Verblijf op Camping Ikeleane

Overnachten op de Friese bodem in je eigen tent of stacaravan op de gezelligste kindvriendelijke camping van Friesland. Ikeleane biedt vele faciliteiten en is gelegen aan de rand van het bos. Een prachtige locatie vanwaar u mooie tochten kunt maken te voet of met de fiets. Vanaf onze familiecamping in Bakkeveen zijn vele uitstapjes mogelijk, maar u kunt uiteraard ook gewoon op de camping verblijven waar u zich niet snel zult vervelen. We hebben vele voorzieningen zoals een zwembad, speelveld, voetbalveld, volleybalveld en nog veel meer. Daarnaast hebben we een professioneel animatieteam klaar staan om u en uw kinderen de hele dag te vermaken.

Camping Ikeleane heeft meerdere velden beschikbaar als kampeerterrein, maar ook kunt u kiezen voor een luxer verblijf. We hebben verscheidene chalets/trekkerschalet en B&B in de verhuur tot maximaal 6 personen. 

1. comfortplaastsen  (kamperen)
2. komfortplaatsen met privésanitair (kamperen)
basisplaatsen  (kamperen)
4. huurchalet type A (5pers.)
5. huurchalet type B (5pers.)
6. huurchalet type C (6pers.)
7. huurchalet type D (4pers.)
8. vakantiewoning     (6pers.)
9. trekkerschalet        (4pers.)

Geniet optimaal van uw vakantie, door te kiezen voor het kamperen op de Friese bodem. Neem uw eigen tent, caravan of bijvoorbeeld vouwwagen mee naar de gezelligste en zeer kindvriendelijke camping van Friesland. Vanaf onze familiecamping in Bakkeveen zijn vele uitstapjes mogelijk; camping Ikeleane is gelegen aan de rand van het bos. Een prachtige locatie vanwaar u mooie tochten kunt maken. Dit kan te voet, maar ook met de fiets. Naast de activiteiten buiten de camping, valt ook op ons terrein voldoende te beleven voor jong en oud. Heeft kamperen in Friesland al overwogen voor de komende vakantieperiode?

Activiteiten op onze camping

Terwijl u uw favoriete boek of tijdschrift leest voor de tent, vouwwagen of caravan, plonsen uw kinderen in het zwembad op onze camping. Liever een activiteit buiten het water? Uw kinderen kunnen ook terecht op het ruim opgezette speelveld, ons voetbalveld of het volleybalveld. Zo bieden we ze niet alleen de faciliteiten om hun energie kwijt te kunnen, maar bijvoorbeeld ook om nieuwe vrienden en vriendinnen te leren kennen. In het hoogseizoen staat ons animatieteam klaar om de kinderen te vermaken.

Mogelijkheden bij kamperen in Friesland

Camping Ikeleane heeft meerdere velden beschikbaar, waar u een eigen tent of caravan kunt plaatsen. U kunt ook kiezen voor een luxere vorm van kamperen in Friesland, kijk bijvoorbeeld eens naar de diverse chalets/trekkerschalet en B&B. Ze bieden u ruimte voor maximaal zes personen, afhankelijk van het type accommodatie wat u huurt. Op ons kampeerterrein maken we onderscheid tussen plaatsen met enkele basisfaciliteiten, comfortplaatsen en comfortplaatsen met eigen sanitaire voorzieningen.

Ieder van deze drie soorten kampeerplekken op onze camping in Friesland zijn voorzien van elektriciteit. Het voordeel van een comfortplaats is dat deze aanvullende voorzieningen biedt, zoals een aansluiting op de riolering en een eigen waterkraan.