beoordeling
8.7

beoordeling
8.0

beoordeling
8.3
Slider

Animatie op camping de Ikeleane

Camping de Ikeleane staat bekend om de rust en de prachtige natuur in de omgeving, maar er valt ook voldoende op de velden van de camping te beleven. Kinderen hoeven zich niet te vervelen als ze uit zijn geraasd in de overdekte speelschuur of zat zijn van het klauteren in de speelstoelen. Maar dat geldt ook voor de ouderen, want zowel voor jong als oud worden er veel activiteiten georganiseerd.

Uw kinderen de hele dag vermaakt op camping de Ikeleane

Zo’n vijf activiteiten per dag houdt de kinderen bezig en vermaakt ze. Het Recrateam uit Ommen is een professioneel animatieteam en heeft knutselen, spel en theater als vaste ingrediënten. Als de kinderen even niets willen doen en gewoon willen zitten om te genieten van een voorstelling, dan kunnen ze dagelijks terecht bij Izzy en Elle in het theater van de camping. In het Hemelvaartsweekend, pinksterweekend en de zomervakantie zijn Otto en Elle aanwezig.

Kijk ook op de site van de eendenclub over de ikeleane:
De eendenclub is aanwezig met Hemelvaart en Pinksteren en van 15 juli t/m 18-08-2017 daarna nog een week met eigen entertainers

Het recreatieteam op Camping de ikeleane biedt vele activiteiten voor jong en oud

De ouderen roemen Ikeleane om de fiets- en wandeltochten door de prachtige natuur rondom de camping met bossen, duinen en heide. Ook voor hen valt er veel meer te beleven dankzij het recreatieteam. Even de handen uit de mouwen steken tijdens een sportief potje volleybal of liever met de handen op tafel tijdens het spelen van bingo of klaverjassen. De ballonvaarten mogen met recht een hoogtepunt worden genoemd waarmee je een mooi zicht hebt over de Friese provincie.

Voor vragen over activiteiten neem vrijblijvend contact met ons op.

Activiteitenkalender 2017 camping de ikeleane (eigen commissie).