Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Ontspannen vakantie in vakantiewoning bij Bakkeveen

Geniet van de rust en ruimte die de provincie Friesland u te bieden heeft, door voor het huren van een vakantiewoning bij Bakkeveen te kiezen. Op het terrein van Camping De Ikeleane bieden we u deze vakantiewoning aan, welke u het hele jaar door kunt huren. De vakantiewoning is van alle gemakken voorzien en biedt plek aan zes personen. Het ideale onderkomen voor een groot gezin, voor verschillende stellen die samen op vakantie gaan of bijvoorbeeld een vriendengroep die wil wandelen en fietsen in de provincie. Overigens zijn ook de provincies Drenthe en Groningen dichtbij gelegen!

Ruime, comfortabele vakantiewoning bij Bakkeveen

Zoals reeds genoemd is onze vakantiewoning bij Bakkeveen van alle gemakken voorzien. De woning is geheel gelijkvloers en beschikt over een modern ingerichte woonkamer, een open keuken en een sfeervolle eethoek. De vakantiewoning beschikt over een badkamer en drie losse slaapkamers. Deze slaapkamers zijn ieder voorzien van twee boxspringbedden. Het verzekert u van comfortabele nachten! In het hoogseizoen hebben uw kinderen alle gelegenheid om te spelen op het campingterrein. Door het grote aantal gasten in het hoogseizoen zullen zij al snel nieuwe vriendjes maken. Daarbij biedt het animatieteam hen een afwisselend programma. Zo heeft u zelf de tijd om volledig tot rust te komen.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Boek uw vakantiewoning bij Bakkeveen

Lijkt een verblijf in onze vakantiewoning bij Bakkeveen u ook interessant? U kunt de vakantiewoning vandaag nog reserveren via de module op onze website. Heeft u vooraf vragen, of boekt u liever telefonisch? Dat kan uiteraard ook! Houd er rekening mee, dat de vakantiewoning over het algemeen snel vol zit. Reden genoeg om tijdig voor uw aankomst op onze camping een periode vast te leggen.