Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Reserveer een 6-persoons vakantiewoning in Friesland

Geniet van al het moois wat onze provincie u te bieden heeft gedurende het jaar, door alvast een 6-persoons vakantiewoning in Friesland te reserveren. Niet alleen in de zomermaanden is het fijn vertoeven in Friesland; u kunt er ook in de herfst en winter prachtig wandelen en fietsen. Combineer de natuur met cultuur in steden als Heerenveen en Leeuwarden. Of wat te denken van de mogelijkheid om één van de Friese Waddeneilanden te bezoeken? Onze camping biedt u er de ideale uitvalsbasis voor. Terug in uw 6-persoons vakantiewoning in Friesland geniet u van het nodige comfort.

Faciliteiten 6-persoons vakantiewoning in Friesland

Wanneer u voor de huur van onze 6-persoons vakantiewoning in Friesland kiest, proberen we het u zo comfortabel mogelijk te maken. Kijk bijvoorbeeld alvast uit naar het comfort van de nieuwe boxspringbedden in de slaapkamers van onze vakantiewoning. Het huis is sfeervol, modern ingericht met een ruime keuken en eethoek. Daarbij biedt de woning een fraai afgewerkte badkamer, een grote lcd-tv met dvd-speler en een draadloze internetverbinding. Komt u in de koudere maanden van het jaar? Geniet in dat geval van de centrale verwarming en dubbele beglazing in de 6-persoons vakantiewoning in Friesland.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Uw 6-persoons vakantiewoning in Friesland boeken

Kijkt u ook al uit naar uw eerstvolgende vakantie in Friesland? Uw 6-persoons vakantiewoning in Friesland boeken doet u eenvoudig via onze website. Wees er op tijd bij; de vakantiewoning zit vaak een groot deel van het jaar vol. Op onze website vindt u daarnaast meerdere foto’s van de vakantiewoning. Het geeft u een goed beeld van hetgeen u hiervan kunt verwachten. Kijk ook eens naar de faciliteiten die onze camping u biedt.