Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Accommodatie huren in Friesland voor de vakantie

Trek met het hele gezin naar Friesland tijdens uw komende vakantie. Een accommodatie huren in Friesland kan bij Camping Ikeleane! Deze camping biedt ieder gezinslid een prettig verblijf. Kinderen kunnen zich uitleven op een van onze speelplekken, of deelnemen aan de activiteiten die door het animatieteam georganiseerd worden in het hoogseizoen. Voor ouders zijn er voldoende plekjes om zich even terug te trekken en te genieten van een mooi boek of tijdschrift. Door voor een accommodatie te kiezen, profiteert u van een grote mate van luxe op een gezellige familiecamping!

Mogelijkheden bij een accommodatie huren in Friesland

Bij een accommodatie huren in Friesland heeft u op Camping Ikeleane verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld voor een complete vakantiewoning kiezen, welke van alle gemakken voorzien is. Deze vakantiewoning is geschikt voor zes personen. Naast deze vakantiewoning vindt u op ons campingterrein een breed aanbod aan chalets. Deze chalets zijn geschikt voor koppels, complete gezinnen en bijvoorbeeld trekkers. Een chalet voor trekkers is ideaal, wanneer u weinig bagage mee wilt nemen en een volgende dag vroeg wilt kunnen vertrekken. U heeft weinig op te ruimen en hoeft geen tent in te pakken!

 

Foto van de omgeving van Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Overzichtsfoto van het Chalet Type A. Geschikt voor 5 personen

Uw eigen accommodatie huren in Friesland

Bent u enthousiast over de mogelijkheden die Camping Ikeleane u biedt op het gebied van accommodaties? Op onze website vindt u meer informatie over de vakantiewoning en verschillende formaten chalets. U kunt een accommodatie vervolgens heel eenvoudig online huren voor een bepaalde periode. Wacht niet te lang met het plaatsen van uw reservering! Met name in het hoogseizoen is de vraag naar accommodaties groot.