Ontbijt in onze Bed en Breakfast Bakkeveen

Gastvrije B&B bij Bakkeveen bezoeken

Bent u op zoek naar een comfortabele B&B nabij Bakkeveen? Kom langs op Camping De Ikeleane, waar we u naast ruime kampeerplekken diverse andere soorten accommodaties aanbieden. Onze Bed and Breakfast is er een voorbeeld van! We bieden twee accommodaties aan, welke zijn ingericht voor maximaal vier personen. Beide accommodaties hebben twee slaapkamers; een grote met een ruim tweepersoonsbed en een compacte ruimte met een stapelbed. In de B&B bij Bakkeveen vindt u een complete keuken met inventaris. U heeft hier alle ruimte om uw lunch en avondeten te bereiden.

Comfortabel overnachten in B&B bij Bakkeveen

Wanneer u kiest voor een overnachting in onze B&B bij Bakkeveen, kiest u voor comfort en gemak. Niet alleen doordat de B&B voorzien is van een eigen keuken met inventaris. Ook bieden we u in de ochtend een ontbijt aan. U kunt het ontbijt voor uw accommodatie nuttigen, maar ook in de lunchroom. De B&B heeft een eigen toilet; douchen kunt u in de sanitairgebouwen op het kampeerterrein. Door voor een overnachting in de B&B te kiezen geniet u van de vrijheid die een camping u biedt, maar dan met meer comfort. Ook handig: u hoeft zelf geen badlakens en hand- of theedoeken mee te nemen. Deze liggen standaard in de B&B.

Comfortabel stapelbed in onze Bed en Breakfast Bakkeveen

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gezellig ontbijten in onze Bed en Breakfast Bakkeveen

B&B bij Bakkeveen reserveren voor uw vakantie

Wilt u op korte termijn verblijven bij onze B&B rond Bakkeveen? Via de website kunt u uw accommodatie direct boeken. Houd er rekening mee, dat de B&B bij Bakkeveen geopend is in de periode van 1 april tot en met 30 september. Daarbuiten kunt u terecht in een van onze andere accommodaties. Heeft u nog vragen? We beantwoorden ze graag voor u!