Ontbijt in onze Bed en Breakfast Bakkeveen

Gezellige B&B bij Drachten

Bent u op zoek naar een gezellige, smaakvol ingerichte B&B bij Drachten? Op camping De Ikeleane heten we u graag van harte welkom. Onze B&B bestaat uit twee losse accommodaties, welke bedoeld zijn voor vier personen per accommodatie. Ideaal voor gezinnen! Door voor onze B&B bij Drachten te kiezen geniet u van meer luxe, dan wanneer u een tent op zou zetten op de camping. Tegelijkertijd ervaart u wel het ruimtelijke en gemoedelijke van een verblijf op camping De Ikeleane. Uw kinderen hebben er alle ruimte om zich te vermaken, terwijl u zelf geniet van een mooi boek of tijdschrift.

Faciliteiten bij B&B Drachten

Onze B&B bij Drachten biedt u per accommodatie een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleinere kamer met een stapelbed. In de accommodaties heeft u een eigen keuken met een koelkast, waterketel en een gasstel (twee pitten). Ook bevat iedere accommodatie van onze B&B bij Drachten een eigen toilet. U kunt ons sanitairgebouw gebruiken om te douchen. Uiteraard zijn de voorzieningen hier gratis bij de huur van een accommodatie. Kiest u voor de Hollandse kamer, of gaat u voor onze Friese kamer? Op onze website vindt u foto’s van beide accommodaties van onze B&B bij Drachten. De B&B is geheel rookvrij.

Comfortabel stapelbed in onze Bed en Breakfast Bakkeveen

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gezellig ontbijten in onze Bed en Breakfast Bakkeveen

Kamer bij B&B Drachten boeken

Met name in de zomerperiode is de vraag naar de accommodaties van onze B&B bij Drachten groot. Wacht niet te lang met het boeken van uw kamer, om uzelf te verzekeren van een fijne plek komende zomer. In onze provincie valt veel te beleven! Bezoek de meren, maak een mooie tocht op de fiets of kies voor een dagje op een van de Waddeneilanden. U kunt de B&B bij Drachten direct op onze website boeken.