Ontbijt in onze Bed en Breakfast Bakkeveen

Overnachten in bed & breakfast in Friesland

Geniet van een onbezorgde tijd, tijdens uw verblijf in onze bed & breakfast in Friesland. De bed & breakfast is een aanvulling op onze camping en de diverse accommodaties die we op het campingterrein te huur aanbieden. De provincie Friesland heeft u ontzettend veel te bieden! De verschillende bezienswaardigheden, zoals Heerenveen en Leeuwarden of de diverse Waddeneilanden, bezoekt u eenvoudig vanuit onze bed & breakfast in Friesland. Ook wanneer u ons bezoekt om even weg te zijn van huis, is onze bed & breakfast een fijne, rustige plek om te verblijven.

Bed & breakfast in Friesland reserveren

Camping De Ikeleane biedt u in haar bed & breakfast in Friesland twee kamers aan. Deze kamers zijn allebei bedoeld voor maximaal vier personen. Ideaal voor gezinnen, of voor stellen die met z’n tweeën langskomen! Ieder verblijf heeft twee slaapkamers. De ene slaapkamer bevat een stapelbed, de andere een tweepersoonsbed. In onze bed & breakfast bieden we u alle voorzieningen om zelf te kunnen koken. Denk aan een gasstel, een koelkast en een waterketel. Het toilet is in de bed & breakfast zelf aanwezig. Voor de douche kunt u zich wenden tot onze sanitairgebouwen. U reserveert uw accommodatie eenvoudig via onze website.

Comfortabel stapelbed in onze Bed en Breakfast Bakkeveen

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gezellig ontbijten in onze Bed en Breakfast Bakkeveen

Onbezorgde tijd in onze bed & breakfast in Friesland

Onze camping en daarmee de bed & breakfast in Friesland biedt u een rustige, ruime omgeving. Zo heeft u alle tijd om te ontspannen en bijvoorbeeld te genieten van uw favoriete boek of tijdschrift. Voor kinderen biedt ons terrein verschillende speelvelden. In het hoogseizoen is het animatieteam actief om uw kinderen te vermaken. Zoals eerder genoemd kunt u tal van verschillende activiteiten ondernemen in de omgeving van onze camping. Friesland heeft u veel te bieden!