Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Camperplaats boeken in Friesland

Wilt u de komende vakantieperiode genieten van een ongedwongen, ontspannen vakantie in het mooie Friesland? Kies voor een camperplaats boeken in Friesland op Camping De Ikeleane. De camperplaatsen hebben een betonnen ondergrond, wat voorkomt dat u vast zou komen te zitten op minder mooie dagen. Onze camping biedt u de ideale uitvalsbasis om de mooiste plekken in de regio te verkennen. Trek naar de diverse natuurgebieden die Friesland kent, of vertrek per boot naar één van de Waddeneilanden. Naast de natuur die u in onze provincie vindt, kunt u kiezen voor een bezoek aan steden als Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. We vertellen u er graag meer over op onze camping!

Uw camperplaats boeken in Friesland voor de zomer

Een camperplaats boeken in Friesland kan een groot deel van het jaar bij Camping De Ikeleane. Bezoek onze camping bijvoorbeeld tijdens de komende zomerperiode. Vaak is het behoorlijk druk in het hoogseizoen, waardoor het loont uw camperplaats boeken in Friesland niet te lang uit te stellen. Het voordeel van een camper is dat u minder afhankelijk bent van het weer. Dit maakt dat het boeken van een camperplaats ook interessant kan zijn in het najaar of vroege voorjaar.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Online een camperplaats boeken in Friesland

Via onze website maken we het u heel eenvoudig, om uw camperplaats te boeken in Friesland. U kunt uw reservering online doorgeven. Naast de camperplaatsen bieden we u verschillende andere accommodaties. Bekijk het complete overzicht op onze website. Hier vindt u ook de verschillende faciliteiten die u op ons campingterrein kunt gebruiken. Denk aan het zwembad, de plonsvijver en bijvoorbeeld de cafetaria. Ook biedt de camping uitgebreide, schone sanitaire voorzieningen een WiFi-verbinding.