Foto van de buitenkant van het Chalet Type A. Geschikt voor 5 personen.

Gezellige en prettige camperplaats in Friesland

Geniet van een onbezorgde tijd vanaf uw camperplaats in Friesland. Camping De Ikeleane biedt verschillende camperplaatsen, naast de verschillende kampeervelden die u bij ons vindt. Door uw camper op een verharde plaats te zetten, bent u ervan verzekerd dat u zelfs na een Nederlandse regenbui makkelijk weg kunt komen! Op onze camping bieden we diverse faciliteiten. Niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor uw kinderen. In het hoogseizoen kunnen zij deelnemen aan de activiteiten van ons animatieteam. Terwijl zij spellen spelen en knutselen, heeft u alle ruimte om te ontspannen en bij te komen.

Mogelijkheden op onze camperplaats in Friesland

Het animatieteam voor jongeren is niet het enige wat camping De Ikeleane uw gezin te bieden heeft. Denk ook aan de verschillende speelplaatsen en de bezienswaardigheden rond onze camping. Trek naar steden als Heerenveen of Leeuwarden, vertrek naar een van de Friese meren, enzovoorts. Kiest u ervoor om te gaan zwemmen, of geeft u de voorkeur aan het huren van een bootje? Op ons terrein bieden we u de mogelijkheid de tank van uw camper te vullen. U ontvangt 150 liter water voor 0,50 euro. Daarbij kan vuil water vanaf uw camperplaats in Friesland geloosd worden. Wel zo makkelijk!

Sfeerimpressie van medewerkers en gasten op Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Sfeerimpressie van Camping Ikeleane tijdens het Pinksterweekend.

Camperplaats in Friesland reserveren

Wilt u ook genieten van de ruimte die een camperplaats in Friesland u biedt? Wacht niet te lang met het reserveren hiervan. Zeker in het hoogseizoen is het al snel erg druk op de camping. U kunt uw camperplaats in Friesland eenvoudig reserveren via onze website. Mocht u vooraf nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor u. We hopen u snel te zien op camping De Ikeleane!