Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Gezellige camping in Friesland voor jong en oud

De Ikeleane is een gezellige camping te Friesland voor jong en oud. De camping is gelegen in Zuidoost Friesland ten westen van Bakkeveen. Dit bosrijke en gezellige dorp ligt 14 km ten zuidoosten van Drachten. In de directe omgeving vindt u bossen, duinen en heide: een prachtige wandel- of fietsomgeving. Daarnaast zijn er diverse attracties in de directe omgeving van de camping en natuurlijk de bekende wateren van Friesland.

Vanaf 2009 is er een overdekte speelschuur. Hierin komt een mooi groot speeltoestel, tafeltennistafel, airhocky en een voetbaltafel.

Een camping gelegen in Friesland met vele voorzieningen

De camping te Friesland leent zich uitermate voor mensen die van rust en natuur houden en voor jonge gezinnen. De Ikeleane is alleen te bereiken via de 300 meter lange karakteristieke ‘Ikeleane’ (eikenlaan). U kunt uw kinderen dus naar hartenlust ongestoord laten spelen, op de camping of in het bos. De sfeer is ongedwongen en er is een mix van jong en oud. Wilt u graag zwemmen, dat kan ook. U krijgt van ons gratis zwemkaartjes voor het openluchtzwembad van Bakkeveen als u langer dan 3 nachten bij ons verblijft. Proef de sfeer…

Het openlucht zwembad van Bakkeveen met prachtige ligweide ligt op ongeveer 1,5 km afstand van de camping en biedt voldoende watervertier. Hiervoor krijgt u kaartjes voor al uw familieleden als u 3 nachten of langer bij ons verblijft. Tevens is de camping vanwege haar ligging in Friesland een hele goede locatie om er op uit te trekken met de fiets, lopende of met de auto.

Sfeerimpressie van Zwembad De Welle, in de buurt van Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Sfeerimpressie van het huren van fietsen op Camping Ikeleane

Mooie fietsroutes door Friesland vanaf camping Ikeleane

De camping heeft een boekje met daarin gevarieerde fietsroutes door Friesland, Drenthe en Groningen. Tevens ligt de camping aan het fietsroutenetwerk. Dit is een systeem waarin u zelf een fietsroute kunt samenstellen, zonder elke keer op de kaart of in een boekje te kijken.

Wat is er zoal in de omgeving van camping de Ikeleane te Friesland te doen? Klik hier voor de omgeving van camping de Ikeleane te Friesland. Omdat de camping in de driehoek Assen, Groningen, Leeuwarden ligt, is alles met de auto binnen het uur te rijden.

De camping te Friesland is ongeveer 9 ha groot en heeft 197 plaatsen. Van deze 197 plaatsen zijn er 81 toeristisch en 117 vast. Van deze 117 caravans worden er 20 verhuurd door particulieren. Zelf verhuren we een vakantiewoning en 6 chalets.

In 2008 zijn er geheel nieuwe sanitairvoorzieningen gerealiseerd, met gratis (familie)douches, warmwater en minder validen sanitair. Ook staan er op elk veld een of meerdere speeltoestellen, zodat u ongestoord uw kinderen in de gaten kunt houden.

Indien u nog vragen heeft over onze gezellige camping te Friesland, neem dan vrijblijvend Contact us without obligation if you have any other questions about the area.