Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Gezellige camping bij Haulerwijk voor het hele gezin

Bent u op zoek naar een geschikte camping bij Haulerwijk voor het hele gezin? Op Camping De Ikeleane heten we u graag van harte welkom. Hier bieden we u de mogelijkheid te kamperen met uw tent, te overnachten in een stacaravan of bijvoorbeeld in een compleet ingericht chalet. Welke luxe verwacht u tijdens een verblijf op de camping? In het hoogseizoen staat het animatieteam klaar om uw kinderen te vermaken. Terwijl zij de tijd van hun leven hebben, heeft u alle gelegenheid om te genieten van een mooi boek of uw favoriete tijdschrift. Naast het animatieprogramma bieden we diverse andere mogelijkheden voor kinderen om zich te vermaken.

Mogelijkheden op onze camping bij Haulerwijk

Zoals reeds genoemd bieden we u op onze camping bij Haulerwijk verschillende mogelijkheden aan. Op onze website vindt u er een compleet overzicht van. U kunt bij ons kamperen op het kampeerterrein, een comfortplaats of bijvoorbeeld een camperplaats. Ook bieden we u verschillende stacaravans aan. Het biedt vaak net iets meer comfort dan een overnachting in een tent. Naast het kampeerterrein bieden we verschillende andere soorten accommodaties. Kies bijvoorbeeld voor een chalet, als u een fietstocht langs verschillende campings in de regio maakt. Ook glamping is een optie bij Camping De Ikeleane.

Buitenaanzicht van onze Safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Boek uw plek op onze camping bij Haulerwijk

Kijkt u ook uit naar een onbezorgde vakantie op onze camping bij Haulerwijk? De provincie Friesland heeft u ontzettend veel moois te bieden. Via onze website kunt u een plek op de camping reserveren. Wacht niet te lang, de kampeerplekken zitten vaak al snel vol in het hoogseizoen! Voor wat voor type overnachting kiest u?