Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Gezellige camping bij Ureterp

Bent u op zoek naar een gezellige camping bij Ureterp voor het hele gezin? We heten u graag van harte welkom op camping De Ikeleane! Onze camping biedt een breed scala aan accommodaties. Waar u in de zomer geniet van de vrijheid op ons kampeerterrein, kunt u in het najaar of vroege voorjaar terecht in de vakantiewoning. Onze camping biedt u de rust en ruimte, die u mag verwachten van een echte familiecamping. Terwijl u voor de tent of caravan van een mooi boek of tijdschrift geniet, spelen uw kinderen op een van de speelplaatsen. In het hoogseizoen wordt er een animatieprogramma aangeboden.

Mogelijkheden op onze camping bij Ureterp

Zoals reeds genoemd, bieden we op onze camping bij Ureterp verschillende soorten accommodaties aan. Kies bijvoorbeeld tussen onze chalets, de vakantiewoning en een nieuwe trend; glamping. Het voordeel van glamping is dat u zelf geen kampeerspullen mee hoeft te nemen naar de camping. De ingerichte tent staat al voor u klaar! U profiteert van meer luxe en comfort, zonder dat dit ten koste van de vrijheid van het kamperen gaat. Een chalet huren op onze camping bij Ureterp is ideaal voor mensen die op de fiets door Friesland trekken. U wilt niet voortdurend uw tent mee moeten sjouwen.

Foto van de badkamer in de safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Buitenaanzicht van onze Safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Boek uw kampeerplek op onze camping bij Ureterp

In het hoogseizoen is het behoorlijk druk op de camping bij Ureterp. Wees er daarom vroeg in het jaar bij, wanneer u verzekerd wilt zijn van een kampeerplek of accommodatie. U boekt uw plek heel eenvoudig via de website. Heeft u vooraf vragen? We zijn per e-mail en telefonisch te bereiken. Op onze website leest u meer over de faciliteiten die we u op de camping bieden.