Foto van sportende kinderen op Camping Ikeleane

Kies voor een camping voor kinderen in Friesland

Als ouder wilt u niet alleen zelf van uw welverdiende vakantie kunnen genieten. Ook uw kinderen moeten de ruimte hebben, om zich te vermaken tijdens de vakantieperiode! Bent u op zoek naar een geschikte camping voor kinderen in Friesland? Wellicht is een verblijf bij camping De Ikeleane in dat geval het overwegen waard! Deze camping voor kinderen in Friesland biedt een breed aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. Houd er rekening mee, dat het in de zomermaanden erg druk is op de camping. Om deze reden is het verstandig om uw kampeerplek of huisje ruim voor uw aankomst te reserveren.

Camping voor kinderen in Friesland

De Ikeleane is een echte camping voor kinderen, wat onder meer blijkt uit het zwembad en de verschillende sportfaciliteiten die geboden worden. Zo hoeven uw kinderen zich niet te vervelen tijdens een bezoek aan deze camping in Friesland! Naast een voetbalveld vindt u een volleybalveld, diverse speeltoestellen en een air-trampoline op het campingterrein. Voor ieder kind een passend veld om heerlijk te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Vanzelfsprekend zijn de speelvelden heel overzichtelijk en veilig ingericht, om de kans op ongelukken te minimaliseren.

Kinderen die spelen op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Sfeerimpressie van ons animatieteam op Camping Ikeleane

Animatieteam op de camping voor kinderen in Friesland

Om nieuwe kinderen te leren kennen, biedt onze camping voor kinderen in Friesland een animatieteam tijdens de drukste periodes van het jaar. Samen knutselen, samen spellen spelen en nieuwe vrienden maken, staat hierbij voorop! Het animatieteam biedt activiteiten voor kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen aan. Op onze website leest u hier meer over! Wanneer mogen we u op onze camping begroeten?