Bovenaanzicht van onze Comfortplaatsen op Camping Ikeleane.

Boek nu een mooie campingplaats in Friesland

Kamperen in Friesland, het is voor veel mensen een verademing. Heerlijk bijkomen van de drukte van het werk of school. Wil je verzekerd zijn van een mooie vakantie in de mooiste provincie van Nederland, boek dan nu een campingplaats in Friesland op camping de Ikelaene in de buurt van Drachten. In een prachtige omgeving kun je heerlijk bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen. Daarnaast leent deze regio zich uitstekend voor mooie wandelingen, fietstochten en natuurlijk een tochtje op de vele Friese vaarten en meren.

Een campingplaats in Friesland met luxe voorzieningen

Camping de Ikelaene staat niet alleen bekend om zijn mooie ligging. U kunt hier een prima campingplaats reserveren in het mooie Friesland. En heeft u geen caravan, tent of camper dan kunt u een ruim chalet huren met privé sanitair voor een vakantie die uitsluitend bestaat uit optimaal genieten. In de wintermaanden profiteert u van royale vroegboekkortingen, terwijl u dan ook nog de meeste keuze heeft. Dus regel uw vakantie in gastvrij Friesland op tijd en reserveer vandaag nog.

Foto van de douche van onze safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Boek nu uw verblijf op camping De Ikelaene

Wilt u uw vakantie doorbrengen in het mooie Friesland? Boek dan direct een verblijf op onze mooie en rustig gelegen camping in de nabijheid van Drachten. Maak uw keuze uit onze verschillende accommodaties of campingplaatsen in Friesland en geef uw voorkeur aan ons door. U bereikt ons via telefoonnummer 0516 – 54 12 83. U kunt ons ook mailen via info@ikelaene.nl of gebruik maken van het contactformulier op de website.