Sfeerimpressie van onze Comfortplaatsen op Camping Ikeleane.

Geniet van een mooie campingplaats in Friesland

Bent u op zoek naar een leuke, rustige campingplaats in Friesland? Kijk eens naar de mogelijkheden die u heeft bij Camping Ikeleane! Op onze kampeerterrein bieden we u alle ruimte om te genieten van een ontspannen en onbezorgde vakantie in eigen land. De provincie Friesland heeft u tal van prachtige plekken te bieden. Maak bijvoorbeeld een boottocht over een van de Friese meren, bezoek een van de Waddeneilanden ten noorden van Friesland, of trek de Friese natuur in. Een bezoek aan onze campingplaats in Friesland is leuk voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen bieden we in het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma.

Campingplaats in Friesland reserveren

Om er zeker van te zijn dat we een plekje voor u hebben tijdens het hoogseizoen, doet u er verstandig aan om uw campingplaats in Friesland ruim voor uw aankomst te reserveren. U kunt bij ons kamperen met een camper, met uw caravan en met de tent. Op onze camping wordt in het hoogseizoen niet alleen een animatieprogramma voor kinderen aangeboden. Ook hebben uw kinderen de mogelijkheid om te spelen op een van onze speelterreinen. Ga badmintonnen, volleyballen of voetballen met uw kinderen op het sportveld.

Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Buitenaanzicht van onze Chalets Type A. Geschikt voor 5 personen.

Meer mogelijkheden op onze campingplaats in Friesland

Niet alleen kamperen is op onze campingplaats in Friesland mogelijk. U kunt ook een van onze chalets of vakantiehuisjes huren. Zo kunt u onze camping ook in het najaar of vroege voorjaar bezoeken voor een vakantie in Friesland. De gunstige ligging van Camping Ikeleane maakt dat u eenvoudig naar de mooiste plekken van onze provincie komt. Wanneer mogen we u begroeten op onze campingplaats in Friesland? We staan voor u klaar, om u een hele fijne vakantie te bezorgen.