Foto van de buitenkant van Chalet Type D, geschikt voor 4 personen.

Comfortabel chalet boeken bij Drachten

Een comfortabel chalet boeken bij Drachten op Camping De Ikeleane verzekert u van een fijne, ontspannen vakantie buiten de deur. Op onze ruim opgezette camping hebben uw kinderen alle gelegenheid om te spelen met nieuwe vrienden en vriendinnen, of om vermaakt te worden door het animatieteam in het hoogseizoen. Zelf geniet u voor uw chalet van een mooi boek of tijdschrift. U kunt een chalet boeken bij Drachten via onze website. Wacht er niet te lang mee, daar deze chalets vaak snel vol zitten. Op onze camping bieden we u keuze uit verschillende modellen chalets.

Opties bij een chalet boeken rond Drachten

Een chalet boeken rond Drachten biedt u een goede uitvalsbasis om de provincie Friesland nader te verkennen. Trek langs de verschillende Friese meren, bezoek Heerenveen, Leeuwarden of een van de andere Friese steden en kies bijvoorbeeld voor een dagje op een van de Friese Waddeneilanden. Op onze camping bieden we u vijf verschillende soorten chalets aan, waarbij het verschil voornamelijk in het formaat hiervan zit. Een chalet in type A en B is geschikt voor vijf personen, een chalet in type C voor zes personen en een chalet in type D voor vier personen. Ook het trekkers chalet is bedoeld voor maximaal vier personen.

chalet-type-d-1

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Buitenaanzicht van onze Chalet Type C. Geschikt voor 6 personen.

Direct een chalet boeken bij Drachten

De chalets zijn van de nodige luxe voorzien. Zo beschikken verschillende modellen over een gasstel, hebben ze een centrale verwarming en een koffiezetapparaat. Op onze website vindt u een compleet overzicht van de faciliteiten binnen de chalets. Ook kunt u hier direct een chalet boeken bij Drachten. We hopen u dit jaar te mogen begroeten op onze camping! Is het uw eerste keer, of bent u al vaker bij ons geweest?