Buitenaanzicht van onze Chalet Type A. Geschikt voor 5 personen.

Een chalet huren in Friesland op camping de Ikeleane

Als je een chalet wilt huren bij de Ikeleane in Friesland dan kun je een spiksplinternieuwe, luxe afgewerkte chalet verwachten. De chalets zijn bestemd voor vijf personen, vervaardigd uit kunststof en kennen een strakke, moderne afwerking. Het tegenovergestelde van de houten stacaravans die je kunt huren, met een traditioneel en warm karakter en veel houten afwerking.

Luxe, moderne chalet huren Friesland voor 4,5,6 personen

De Ikeleane heeft sinds 2011 nieuwe vijfpersoonschalets, die erg luxe en modern zijn ingericht. Hiermee geniet je van comfort, de strakke en moderne inrichting en de luxe die je mag verwachten van een rijkelijk uitgeruste chalet. Kortom: de luxe die je thuis gewend bent, kun je ook verwachten in het chalet.

  • Keuken: bestaat uit een koelkast met vriesvak, magnetron en een vierpits gasstel met vonkontsteking en afzuiging.
  • Woonkamer: is uitgerust met een lcd-tv met dvd-speler, radio- en cd-speler, een eethoek met vijf stoelen en een driezitsbank met twee stoelen.
  • Sanitair: de badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel met warm en koud water.
  • Slaapkamer: een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft een stapelbed en enkel bed. Ook is er voldoende kastruimte aanwezig.
  • Wifi: met behulp van een inlogcode kun je tijdens je verblijf online gaan met mobiel, laptop of computer.
Foto van de veranda van onze Trekkerschalet in Friesche stijl. Geschikt voor 4 personen.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van de keuken van onze Trekkerschalet in Friesche stijl. Geschikt voor 4 personen.

Chalet huren met tuin op een gezellige familiecamping in Friesland

De luxe van binnen kun je ook buiten verwachten bij het huren van een chalet bij de Ikeleane in Friesland. In de tuin kun je genieten van een luxe, comfortabele tuinset met aangename stoelen, kuipstoelen en een grote parasol. Neem je fietsen van huis mee om te genieten van de natuurrijke environment van de camping, dan kun je de rijwielen veilig onderbrengen in het schuurtje.