Overzichtsfoto van het Chalet Type A. Geschikt voor 5 personen

Chalet Friesland

Vakantie vieren in Friesland biedt vele mogelijkheden. Natuurlijk staat Friesland bekend om zijn vele meren en overige water waar u heerlijk kunt varen met een motorboot of zeilboot. Deze kunt u op diverse plaatsen in Friesland huren. Als u meerdere dagen in Friesland wilt verblijven dan kunt u bij ons een chalet Friesland huren. Dit is een ruim onderkomen voor vier tot zes personen. De chalets zijn van alle gemakken voorzien voor een ontspannen verblijf. U kunt een chalet gedurende het gehele vakantieseizoen bij ons huren.

Een chalet Friesland is de ideale uitvalsbasis

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie in de mooiste provincie van Nederland, dan huurt u natuurlijk een chalet Friesland. Onze chalets zijn modern ingericht en bieden voldoende ruimte voor een gezin. U kunt vanuit het chalet de omgeving verkennen door heerlijke wandelingen en fietstochten te maken. Eer zijn vele mooie uitgestippelde routes in Friesland zodat u veel van de omgeving ziet. En houdt u van varen dan kunt u in iedere haven een bootje huren en heerlijk het water op gaan. Friesland is een stukje buitenland in Nederland, u waant zich in een heel andere wereld dan thuis.

Foto van de woonkamer van onze Chalets Type A. Geschikt voor 5 personen.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van het eetgedeelte van Chalets Type A. Geschikt voor 5 personen.

Vraag direct een prijsopgave voor uw verblijf op onze camping

Wilt u een chalet bij ons huren, dan kunt u dit direct online regelen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de faciliteiten of andere zaken, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0516 – 54 17 18. U kunt ook een e-mail aan ons sturen, ons adres is info@ikeleane.nl.