Overzicht van de 6-persoons vakantiewoning bij Camping Ikeleane

Vakantiewoning rond Drenthe huren

Kies voor een onbezorgde vakantie in het noorden van Nederland, door een vakantiewoning rond Drenthe te reserveren. Net over de grens in Friesland biedt Camping De Ikeleane u deze mogelijkheid aan. Onze vakantiewoning voorziet u van alle gemakken, om een onbezorgde tijd te hebben. Daarbij staat het u vrij om tijdens uw verblijf op Camping De Ikeleane gebruik te maken van de verschillende faciliteiten op het campingterrein zelf. Denk aan de speel- en sportvelden voor jong en oud. De vakantiewoning bij Drenthe is geschikt voor gezelschappen van maximaal zes personen. Zij hebben in deze ruime vakantiewoning de beschikking over drie slaapkamers met ieder twee slaapplekken.

Faciliteiten binnen vakantiewoning rond Drenthe

Onze vakantiewoning nabij Drenthe biedt u naast de drie slaapkamers een ruime woonkamer, waar u alle gelegenheid heeft om samen met uw gezin of vriendengroep te ontspannen. Kijk er televisie, speel er een spel of lees er uw favoriete boek. De keuken voorziet u van alle benodigdheden om uw eigen maaltijden te kunnen bereiden, al staat het u vrij kennis te maken met ons eigen restaurant of de diverse restaurants in de omgeving van Camping De Ikeleane. U hoeft niet bang te zijn het in het vroege voorjaar of late najaar koud te krijgen in onze vakantiewoning bij Drenthe; deze is voorzien van dubbele beglazing en een centrale verwarming.

Gezellige tuin van de ruime 6-persoon vakantiewoning

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Reserveer uw vakantiewoning nabij Drenthe

Wacht niet te lang met het reserveren van uw vakantiewoning nabij Drenthe. De vakantiewoning zit vaak al vroeg in het jaar vol. U reserveert de vakantiewoning snel en eenvoudig via de module op onze website. Heeft u vooraf nog vragen? Neem gerust Contact met ons op. Op onze website vindt u een aantal foto’s van de voorzieningen binnen onze vakantiewoning.