Foto van de omgeving van Camping Ikeleane.

Kom langs op onze fietscamping in Friesland

Wat is er fijner dan het maken van een mooie fietstocht door Friesland, of Nederland als geheel? De provincie heeft tal van mooie plekken te bieden, die je het best ervaart op de fiets of tijdens een wandeling. Ruik de natuur om je heen, het zilte water van de zee aan de noord- en westzijde van de provincie, bezoek een Waddeneiland, enzovoorts. Camping De Ikeleane is uw fietscamping in Friesland! Op ons terrein bieden we u verschillende mogelijkheden om comfortabel te overnachten na een dag te hebben gefietst. Wat zijn uw wensen?

Mogelijkheden op onze fietscamping in Friesland

U kunt uw eigen tent meenemen op de fiets en deze opzetten op onze fietscamping in Friesland. Het geeft u het vrije gevoel van kamperen! Naast de mogelijkheid om te komen kamperen, kunt u ook kiezen voor het huren van een van onze chalets. Ze bieden u net iets meer comfort dan uw eigen tent. Wel zo prettig, wanneer u een lange tijd op de fiets gezeten heeft. Vanuit deze chalets kunt u verschillende fietstochten door de provincie ondernemen. Andere opties zijn het huren van een ingerichte safaritent en het gebruik van onze bed & breakfast.

Sfeerimpressie van het huren van fietsen op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Sfeerimpressie van Camping Ikeleane tijdens Hemelvaart.

Plek reserveren op fijne fietscamping in Friesland

Houd er rekening mee dat met name de safaritenten en de chalets al vroeg in het jaar vol zijn geboekt. Het loont om deze reden om uw plekje op de fietscamping in Friesland tijdig te reserveren! Dit kunt u doen via onze website, maar ook door ons telefonisch of per mail te benaderen. We helpen u graag verder! Op onze website vindt u tevens een overzicht van de verschillende faciliteiten die we u op onze fietscamping in Friesland bieden.