Buitenaanzicht van onze Safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Luxe kamperen met glamping in Friesland

Wilt u genieten van het onbezorgde van kamperen tijdens uw vakantie, zonder op de grond te hoeven slapen? Camping de Ikeleane biedt u het fijne van kamperen, maar dan in een luxe variant. Bij glamping in Friesland profiteert u bijvoorbeeld van de mogelijkheid uw eigen toilet en douche te gebruiken. U vindt deze in onze chalets op het kampeerterrein. Ook onze stacaravans zijn het bekijken waard, wanneer u op zoek bent naar een luxe vorm van kamperen in Friesland. Heeft u al eens overwogen om voor glamping in Friesland te gaan tijdens de komende zomer?

Glamping in Friesland bij Camping de Ikeleane

Camping de Ikeleane bezorgt u graag een onbezorgde tijd op onze camping. U komt hier tot rust, biedt de kinderen alle mogelijkheid om zich uit te leven op onze speeltoestellen en heeft de optie om een van de Friese steden te bezoeken. Glamping in Friesland is op onze camping in verschillende vormen mogelijk. Het huren van een chalet of stacaravan zijn hier twee voorbeelden van. U kunt echter ook met uw eigen tent, caravan of camper komen. Kies in dit geval voor onze comfortplaatsen. Hierbij profiteert u van elektriciteit, een aansluiting op de riolering, kabel-tv en een eigen waterkraan. Het is zelfs een optie om uw caravan tegen een verhard terras te plaatsen op deze plekken.

Foto van de binnenkant van onze Safaritent op onze Glamping bij Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van de eettafel van onze safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane

Boek uw plek voor glamping in Friesland

Ook overtuigt van glamping in Friesland? Wacht niet te lang met het reserveren van uw accommodatie of kampeerplek. Zeker in de zomermaanden is het erg druk op de camping. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van glamping in Friesland? Op onze website leest u meer over hetgeen Camping de Ikeleane u te bieden heeft!