Foto van de binnenkant van onze Safaritent op onze Glamping bij Camping Ikeleane

Glamping op een natuurcamping in Friesland

Luxe kamperen op een camping in eigen land, dat is glamping op een natuurcamping in Friesland. Camping De Ikeleane biedt u alle faciliteiten die u mag verwachten van een camping die u een onbezorgd en ontspannen verblijf belooft! Naast de mogelijkheid om te kamperen in uw eigen tent of te verblijven in een caravan, kunt u kiezen voor de huur van een van onze luxe accommodaties. Denk aan een chalet, een vakantiewoning of een reeds opgezette en ingerichte tent. Het voordeel hiervan is dat u van meer comfort geniet dan in een eigen tent. Daarnaast hoeft u veel minder spullen mee te nemen!

Voordelen van glamping op natuurcamping in Friesland

Belangrijk voordeel van glamping op een natuurcamping in Friesland is het feit, dat u profiteert van het ontspannen sfeertje op een camping zonder dat u op de grond slaapt in uw tent. De vooraf ingerichte tenten op camping De Ikeleane beschikken niet alleen over comfortabele bedden, maar ook over een eigen toilet en douche. U hoeft zodoende niet zelf met de toiletrol over de camping te lopen. Al heeft u die optie natuurlijk wel, als het u een echt vakantiegevoel geeft.

Foto van de douche van onze safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van de slaapkamer van onze safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Tent voor glamping op natuurcamping in Friesland boeken

Kiest u komende vakantieperiode voor glamping op onze natuurcamping in Friesland? Wees op tijd met het boeken van de ingerichte tent op ons kampeerterrein. Het aanbod is beperkt en de vraag naar deze vorm van kamperen wordt steeds groter. U kunt uw tent boeken via onze website, of door telefonisch contact met ons op te nemen. Camping De Ikeleane zorgt er graag voor, dat u en uw gezinsleden een onbezorgde tijd ervaren op ons terrein! Wanneer mogen we u verwelkomen?