Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Kamperen op een goedkope camping in Friesland

Bent u op zoek naar een goedkope camping in Friesland? Camping Ikeleane biedt u graag een onbezorgd verblijf aan op ons terrein! Wij zijn niet alleen een camping, maar bieden u ook verschillende andere accommodaties aan. Denk bijvoorbeeld aan een trekkershut, waar het heerlijk overnachten is tijdens uw wandel- of fietstocht door de provincie. Ook een van onze chalets kan het bekijken waard zijn, wanneer u iets meer comfort wenst dan een tent u kan bieden. Op ons ruim opgezette kampeerterrein geniet u van de rust en ruimte vanuit uw tent, vouwwagen of bijvoorbeeld caravan.

Goedkope camping in Friesland als uitvalsbasis

Friesland heeft u als provincie ontzettend veel te bieden. Maak een tocht langs de verschillende meren in de provincie, bezoek steden als Leeuwarden en Heerenveen of geniet van het weidse uitzicht over de landerijen. Onze goedkope camping in Friesland biedt voor dergelijke activiteiten een perfecte uitvalsbasis. Ook een dagje naar een van de Friese eilanden is mogelijk als u onze camping kampeert. Zo hebben uw kinderen toch een beetje een strandvakantie! Voor uw kinderen bieden we overigens tal van leuke activiteiten in het hoogseizoen. Ons animatieteam staat voor ze klaar om ze te vermaken.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van de binnenkant van onze Safaritent op onze Glamping bij Camping Ikeleane

Boek uw plek op onze goedkope camping in Friesland

Houd er rekening mee dat onze goedkope camping in Friesland met name in het hoogseizoen al snel vol is. Door uw kampeerplek al vroeg in het jaar te boeken, weet u zeker dat u bij ons terechtkunt. Komt u met een tent, caravan of wellicht camper? Op onze website leest u meer over de faciliteiten die we u en uw kinderen te bieden hebben. Neem contact met ons op, wanneer u nog vragen heeft.