Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Kampeer camping Friesland

Friesland is één van de mooiste provincies van ons land. Houdt u van veel groen, veel ruimte en natuurlijk onze Friese meren? Kom dan naar Ikelaene voor een welverdiende vakantie. Op onze kampeer camping in Friesland kunt u terecht met uw eigen tent, caravan of camper. Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van één van onze accommodaties die wij het hele seizoen verhuren. Op de camping zijn voldoende faciliteiten aanwezig voor een fijne vakantie met zijn tweeën of met de kinderen.

Zoekt u een mooie kampeer camping in Friesland?

Kamperen in Friesland is een belevenis. U kunt heerlijke fietstochten of wandelingen maken in de omgeving. Leuke steden bezoeken of in één van de vele havens een bootje huren om lekker het water op te gaan. Op de Friese meren kunt u heerlijk varen en zeilen. U kunt op camping De Ikelaene gebruik maken van wifi. Er is een restaurant en een snackbar aanwezig voor als u geen zin heeft om zelf te koken. De kinderen kunnen terecht op het sportveld met speeltoestellen. Ook is er een overdekte speeltuin en een boerenspeeltuin voor de allerkleinsten.

Foto van de omgeving van Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Reserveer nu voor uw volgende vakantie

Wilt u ook de rust en de ruimte en de gezelligheid van Friesland ervaren? Kom dan naar De Ikelaene, de mooiste kampeer camping van Friesland. U kunt online een reservering doorgeven. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0516 – 54 12 83. U kunt ook een bericht sturen naar info@ikelaene.nl of gebruik het contactformulier op de website.