Sfeerimpressie van onze Comfortplaatsen op Camping Ikeleane.

Kampeerplaats Friesland

Wanneer u zorgeloos op kampeervakantie wilt, moet u zijn bij camping Ikeleane (dit is Fries voor Eikenlaan). Camping Ikeleane ligt in de buurt van het Friese Drachten, namelijk in de mooie natuurrijke omgeving van Bakkeveen. Dit is misschien wel het mooiste stukje natuur van Friesland, met bossen, duinen en heide in de wijde omgeving. Deze prachtige natuur is ideaal om weer tot rust te komen en uw hoofd leeg te maken. Deze omgeving is puur genieten. Voor een kampeerplaats in Friesland met een prachtige omgeving en vele faciliteiten, moet u dus zijn bij camping Ikeleane.

Overnachten op Friese bodem

Voor een mooie kampeerplaats in Friesland, is camping Ikeleane een aanrader. Vanaf de camping kunt u vele uitstapje maken, maar het is ook hartstikke leuk om op de camping te blijven. Er zijn namelijk vele voorzieningen aanwezig, zoals: een zwembad, speelveld, voetbalveld, volleybalveld en nog meer. Daarnaast staat er in het hoogseizoen een animatieteam klaar. Uw kinderen zullen op camping Ikeleane dus de tijd van hun leven hebben! Naast deze voorzieningen, heeft de camping ook goed en luxe sanitair en zijn er goede faciliteiten met betrekking tot elektra.

Sfeerimpressie van verblijf met het gezin op Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Meer informatie

Voor een mooie kampeerplaats in Friesland, bent u bij de familie Kiers aan het juiste adres. Onze mooie familiecamping ligt aan de Duerswâldmer Wei 19 in Bakkeveen. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen op onze website en dan proberen wij zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 0516 541283. Wij hopen u te mogen ontmoeten op camping Ikeleane wanneer u op zoek bent naar een kampeerplaats in Friesland. Wij helpen u graag!