Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Kamperen bij Bakkeveen op Camping De Ikeleane

Bent u op zoek naar een geschikte kampeerlocatie voor de komende zomermaanden? Kies voor kamperen bij Bakkeveen, op camping De Ikeleane. Onze camping is geschikt voor zowel jonge kinderen, als tieners en volwassenen. De camping biedt een rustig en ruim opgezet kampeerveld, gecombineerd met diverse sport- en speelvelden voor de kinderen. Daarbij bieden we in het hoogseizoen een animatieprogramma aan. Terwijl uw kinderen zich met hun nieuwe vriendjes en vriendinnen vermaken in een veilige omgeving, heeft u de tijd voor een goed boek of uw favoriete tijdschrift.

Kamperen in Bakkeveen combineren met sporten

Combineer het kamperen rond Bakkeveen met het maken van een mooie fiets- of wandeltocht in de omgeving van onze camping. Er valt ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Wanneer u de omgeving van Bakkeveen al meermaals bezocht heeft, zou u ook een uitstapje naar een van de Waddeneilanden kunnen overwegen. Of denk eens aan een bezoek aan plaatsen als Franeker, Heerenveen en Leeuwarden. Het zijn hele gezellige plaatsen waar veel te zien en te doen valt. In welke steden rond Bakkeveen bent u al eens geweest?

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Mogelijkheden bij kamperen rond Bakkeveen

Wanneer u het kamperen in Bakkeveen overweegt, biedt camping De Ikeleane u verschillende mogelijkheden. Zo bieden we comfortplaatsen, plaatsen met privé sanitair, losse camperplaatsen en basisplaatsen. Ook het huren van een stacaravan of bijvoorbeeld chalet is mogelijk op ons kampeerterrein. Welk comfort wenst u bij het kamperen rond Bakkeveen? Op onze website vindt u meer informatie over onze kampeerplekken en de verschillende faciliteiten die we u bieden. U kunt uw kampeerplek eenvoudig via de website reserveren voor de komende vakantieperiode. Heeft u vooraf nog vragen? We beantwoorden ze graag voor u.