Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Kamperen rond Drents-Friese Wold

Bent u op zoek naar een gezellige familiecamping in de buurt van Nationaal Park Drents-Friese Wold? We ontvangen u graag op Camping De Ikeleane. Kamperen bij Drents-Friese Wold biedt u de ideale uitvalsbasis voor fraaie wandelen en fietstochten in de omgeving. Het Nationaal Park heeft u ontzettend veel te bieden. Na een lange dag wandelen of fietsen keert u terug naar uw tent, caravan, chalet of bijvoorbeeld vakantiewoning. Terwijl de kinderen zich nog enige tijd vermaken op het sport- en speelveld van onze camping, heeft u tijd voor een goed boek of uw favoriete tijdschrift. Spreekt het u al aan?

Comfortabel kamperen bij Drents-Friese Wold

Kamperen bij Drents-Friese Wold op Camping De Ikeleane voorziet u van het nodige gemak. Onze camping is modern, ruim opgezet en biedt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een ontspannen kampeervakantie. Houd er rekening mee dat onze kampeerplekken zeker in het hoogseizoen al snel gevuld zijn. Een goede reden om uw kampeerplek bij Drents-Friese Wold vroeg in het jaar te reserveren. Dit doet u heel eenvoudig via de website van onze camping.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

De prachtige natuur van het Drents Friese Wold bij Camping Ikeleane

Alternatief voor kamperen bij Drents-Friese Wold

Heeft u weinig met kamperen bij Drents-Friese Wold, maar wilt u wel meerdere dagen wandelen en fietsen in het Nationaal Park? Kijk in dat geval eens naar onze ruime vakantiewoning. Onze vakantiewoning is het hele jaar te reserveren en biedt u al het comfort wat u wenst. Ook handig voor de wintermaanden! Alternatief voor de vakantiewoning is kamperen bij Drents-Friese Wold in een vooraf opgezette tent; glamping. Zo hoeft u zelf geen kampeerspullen meer mee te nemen, maar geniet u wel van het vrije gevoel wat een camping u biedt.