Sfeerimpressie van onze camperplaatsen tijdens Hemelvaart op Camping Ikeleane

Kamperen in Friesland

Kamperen in Friesland, op een sfeervolle camping die omringd wordt door leuke activiteiten en een mooie natuur. Wie wil dit nu niet? Wanneer u gaat kamperen in Friesland, dan bent u er echt even helemaal uit. Back to basic in een prachtige omgeving. U kunt hiervoor uitstekend terecht op camping De Ikeleane. Deze camping ligt op korte afstand van diverse steden en leuke attracties, maar heeft ook indrukwekkende natuurgebieden voor u klaarliggen. Comfortabel kamperen in Friesland start op deze gezellige camping.

Met het hele gezin kamperen in Friesland

U kunt gezellig samen komen kamperen in Friesland op camping De Ikeleane, maar u kunt natuurlijk ook met een heel gezin of een hele familie komen. Iedereen die zin heeft in gezellig kamperen op een leuke camping in Friesland is van harte welkom. De rustige camping heeft veel te bieden voor jong en oud. In de directe environment kunnen prachtige wandelingen worden gemaakt en er zijn diverse mooie fietsroutes. Gaat u liever een dagje shoppen of een middag naar een leuke dierentuin? Echt alles is goed aan te rijden vanaf De Ikeleane.

Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van een medewerker van Camping Ikeleane.

Wilt u meer informatie?

Wilt u binnenkort kamperen in Friesland en zoekt u nog naar een leuke camping? U bent bij De Ikeleane altijd welkom om te komen kamperen in Friesland. Wij zijn gevestigd aan de Duerswâldmer Wei 19 in Bakkeveen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar 0516 – 54 12 83 of mail naar info@ikeleane.nl. Uiteraard krijgt u op onze website ook al een goede indruk van onze gezellige camping.