Gezelligheid voor alle leeftijden op Camping Ikeleane

Ontspannen kamperen in de natuur van Friesland

Geniet van een ontspannen en onbezorgde vakantie in de provincie Friesland! De meren, de eilanden en de uitgestrekte landerijen maken het een fijne plek om te verblijven tijdens de zomermaanden. Ook in het voorjaar of de herfst kunt u hier terecht om te fietsen, wandelen of te varen. Kies voor kamperen in de natuur van Friesland op Camping de Ikeleane. Onze camping biedt voor het hele gezin faciliteiten om te ontspannen tijdens de vakantieperiode. Kinderen kunnen terecht op een van de speelplaatsen, ouders genieten voor hun tent of caravan van een mooi boek of tijdschrift.

Kamperen in natuur van Friesland op verschillende manieren

Camping de Ikeleane biedt niet alleen verschillende mogelijkheden om te ontspannen tijdens uw vakantie. Ook heeft u bij ons keuze uit verschillende soorten accommodaties. Geniet van een kampeerplek met uw eigen tent of caravan, huur een chalet of ga voor een grotere vakantiewoning. Het is afhankelijk van het aantal personen dat u meeneemt en de luxe die u wenst, welk type accommodatie het meest geschikt voor u is. Boek de accommodatie ruim voor uw aankomst, om er zeker van te zijn dat we een plekje beschikbaar hebben. Ook met een camper bent u van harte welkom op ons kampeerterrein.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Sfeerimpressie van verblijf met het hele gezin op Camping Ikeleane.

Online boeken bij kamperen in natuur van Friesland

Het boeken van uw kampeerplek om te kamperen in de natuur van Friesland doet u eenvoudig online. Op onze website kunt u direct een plek reserveren, die aansluit op uw wensen. Heeft u vragen over onze camping of de faciliteiten die we onze bezoekers bieden? Neem in dat geval eens contact met ons op! We staan u graag te woord.