Foto van spelend kindje op Camping Ikeleane

Overnacht op een kindercamping in Friesland

Wat is de definitie van een kindercamping in Friesland voor u? Camping De Ikeleane probeert haar camping zo kindvriendelijk mogelijk te organiseren. Dit doen we door ruime kampeerplekken aan te bieden, waar uw kinderen alle ruimte hebben om zich te vermaken. Daarnaast beschikt onze camping over verschillende speelplekken waar gesport kan worden, waar men samen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kan spelen, enzovoorts. Ook biedt onze kindercamping in Friesland een animatieprogramma aan in het hoogseizoen. Zo hoeven uw kinderen zich niet te vervelen tijdens hun vakantie!

Kindercamping in Friesland biedt diverse voordelen

Overnachten op een kindercamping in Friesland biedt u verschillende voordelen. Niet alleen is de camping gericht op het vermaken van uw kinderen. Ook heeft u hier zelf de rust en ruimte om te ontspannen na een drukke periode op het werk. De kinderen ziet u immers niet, wanneer zij deelnemen aan het animatieprogramma of samen met andere kinderen op de camping spelen. De gunstige ligging van onze kindercamping in Friesland maakt daarnaast dat u tal van mogelijkheden heeft buiten de camping. Maak een wandeling rond de Friese meren, huur een bootje om met het hele gezin te gaan varen, enzovoorts. Ook leuk kan een bezoek aan een Waddeneiland zijn.

Sfeerimpressie van ons animatieteam op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Plek reserveren op de kindercamping in Friesland

Houd er rekening mee, dat het in de zomer behoorlijk druk kan zijn op onze kindercamping in Friesland. Druk in de zin van een groot aantal bezette kampeerplekken. Het maakt dat het verstandig is om de plek voor uw tent of caravan ruim voor uw komst te reserveren. Verblijft u liever in een luxere accommodatie dan uw tent? Wij bieden verschillende vakantiehuisjes aan op onze kindercamping. Ook handig voor de lente en herfst!