Buitenaanzicht van het sanitair gebouw bij Privé Sanitair Plekken Type Luxe B.

Geniet op een kleine camping met privé sanitair

Geniet van een onbezorgde tijd op onze kleine camping met privé sanitair in Friesland! De provincie heeft u talloze fraaie plekken te bieden voor een ontspannen vakantie. Denk aan steden als Leeuwarden en Heerenveen, maar ook de Friese meren en bijvoorbeeld de eilanden als Terschelling en Ameland! Ideaal voor een dagje uit met uw kinderen. Op onze kleine camping met privé sanitair bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Zo vindt iedere gast hier de plek die bij hem of haar past. We vertellen u er graag meer over!

Kleine camping met privé sanitair voor kampeerders

Op onze kleine camping met privé sanitair bieden we tien plekken, die voorzien zijn van een eigen douche, wastafel en toilet. Ideaal voor hen die wel willen kamperen, maar niet genieten van een wandeling over de camping met hun douchespullen. De kampeerplekken bieden net iets meer luxe! Daarbij zijn deze sanitaire voorzieningen van een stroompunt en een aansluiting voor de televisie op uw plek. Doordat het veld autoluw is, profiteert u hier van de rust die u op een kleine camping zoekt. Ook handig: op de kampeerplek wordt gratis internet geboden voor één apparaat.

Foto van de badkamer van onze Privé Sanitair Plekken Type Luxe C.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Reserveren op onze kleine camping met privé sanitair

Lijkt het u heerlijk om te kamperen op onze kleine camping met privé sanitair? Zorg dat u de plek tijdig reserveert. Zo weet u zeker, dat u hier in de zomer terecht kunt voor een onvergetelijke en zeer comfortabele vakantie in eigen land. Het boeken van uw plek doet u eenvoudig via onze website. Mocht u nog vragen hebben over Camping De Ikeleane, dan staan we u graag telefonisch of per mail te woord.