chalet-type-d-3

Luxe chalets in Friesland huren voor uw vakantie

Bent u op zoek naar een geschikte accommodatie voor uw eerstvolgende vakantie? Kies voor een verblijf in het noorden van Nederland, door een van onze luxe chalets in Friesland te reserveren. De chalets worden op Camping De Ikeleane in verschillende varianten en formaten aangeboden. Kies bijvoorbeeld tussen een chalet voor vier, vijf of zes personen. De chalets zijn van het nodige comfort voorzien, zodat u een onbezorgde tijd beleeft tijdens uw vakantie in Friesland. Een chalet biedt u vaak net wat meer luxe en comfort dan een tent. Daarbij hoeft u geen lange stukken met uw caravan of camper te rijden, wanneer u voor de luxe chalets in Friesland kiest.

Comfort in onze luxe chalets in Friesland

In de basis maken we onderscheid tussen onze luxe chalets in Friesland voor vier, vijf of zes personen en onze trekkers chalet. Die laatste optie is interessant voor mensen die bijvoorbeeld op de fiets of motor door de provincie trekken. Het chalet biedt alles wat u nodig heeft om een paar nachten op onze camping te overnachten, voordat u aan uw volgende etappe begint. De luxe chalets in Friesland bij Camping De Ikeleane zijn van meer comfort voorzien. U vindt in deze chalets een grote televisie, een 4-pits gasstel, een grote koelkast en vriezer, een apart toilet en grote badkamer, enzovoorts.

Foto van de veranda van onze Chalets Type D. Geschikt voor 4 personen.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Buitenaanzicht van onze Chalet Type C. Geschikt voor 6 personen.

Boek uw luxe chalets in Friesland direct

Houd rekening met het feit dat de vraag naar onze luxe chalets in Friesland groot is. De chalets zitten vaak al vroeg in het jaar vol. U kunt een van de luxe chalets in Friesland reserveren via onze website. Tevens vindt u op onze website meer informatie over de voorzieningen binnen de chalets en op onze camping als geheel.