Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Kamperen op een mini camping in Friesland

Houdt u van kleinschalig kamperen op een mini camping in Friesland? Op camping De Ikeleane staan we klaar om u en uw gezin te ontvangen. Onze camping is weliswaar kleinschalig, maar beschikt over alle benodigde faciliteiten om u, uw partner en kinderen te vermaken. Denk bijvoorbeeld aan een groot speelveld, waar uw kinderen zich onbezorgd kunnen vermaken met andere kinderen op de camping. Naast het speelveld worden er regelmatig activiteiten georganiseerd in het hoogseizoen. Terwijl uw kinderen zich vermaken, heeft u de mogelijkheid om volledig tot rust te komen!

Mini camping in Friesland bezoeken

Voor een bezoek aan onze mini camping in Friesland doet u er verstandig aan vooraf een plek te reserveren. Dit kan heel eenvoudig via onze website, maar ook telefonisch. Met name in het hoogseizoen zijn de plekken op onze mini camping in Friesland snel gevuld. Naast de diverse kampeerplekken, vindt u op onze camping verschillende chalets en een vakantiewoning. Het maakt dat u niet alleen in de zomermaanden op onze camping terecht kunt. Kom ook langs in het vroege voorjaar of het najaar. Zo leert u de provincie Friesland in de verschillende seizoenen kennen.

Sfeerimpressie van Camping Ikeleane tijdens Hemelvaart.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Activiteiten rond mini camping in Friesland

De provincie Friesland heeft tal van fraaie plekken te bieden. Bezoek bijvoorbeeld een van de Friese meren, waar u in de zomer een bootje kunt huren om een stuk te varen. Ook leuk is een bezoek aan een Waddeneiland die bij de provincie Friesland hoort. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen en naar het strand gaan. Dergelijke activiteiten zijn eenvoudig te ondernemen, wanneer u op onze mini camping in Friesland overnacht. We vertellen u er graag meer over bij uw bezoek!