Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Geniet van de rust op een natuurcamping in Friesland

Heeft u al plannen voor de komende vakantie? Wellicht is een bezoek aan een natuurcamping in Friesland iets voor u! Op een natuurcamping in Friesland geniet u van de rust en ruimte, die deze provincie u te bieden heeft. Denk aan de natuur, de Friese meren in de provincie, enzovoorts. Ook kunt u vanuit Friesland met de boot naar een van de Nederlandse Waddeneilanden varen. Een voorbeeld van een echte natuurcamping in Friesland is Camping Ikeleane. Wij bieden u en uw kinderen een onvergetelijke ervaring in een van de mooiste provincies die Nederland kent. Zo hoeft u niet meer naar het buitenland om volledig tot rust te komen in uw vakantie.

Natuurcamping in Friesland voor gezinnen

Op onze camping bieden we ieder gezinslid wat. Het animatieteam staat in het hoogseizoen voor uw kinderen klaar. Samen knutselen, spelen op de speeltoestellen of een spel spelen. Het maakt dat uw kinderen een groot deel van de dag bij uw tent of caravan vandaan zullen zijn. Vanzelfsprekend zorgt ons entertainment team ervoor, dat uw kinderen in de gaten worden gehouden. Zo heeft u alle tijd om zich onbezorgd te richten op het lezen van een mooi boek, het bekijken van een tijdschrift, enzovoorts.

Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Buitenaanzicht van onze Trekkerschalet in Friesche stijl. Geschikt voor 4 personen.

Vakantiehuisje boeken bij natuurcamping in Friesland

Naast de mogelijkheid om zelf met de tent of caravan naar onze natuurcamping in Friesland te komen, kan ook het huren van een chalet een optie zijn. Zo heeft u zelf geen omkijken naar het opzetten van uw tent en geniet u van een groter comfort. Ook in de herfst en het voorjaar kan een chalet de uitkomst zijn, als u op onze natuurcamping in Friesland wilt verblijven. Kijk op onze website voor meer informatie!